vrijdag 5 oktober 2012

Workshops fotografie

Sinds vandaag kan eenieder zich via mijn Facebook pagina inschrijven voor een workshop of cursus over fotografie of beeldbewerken..

Hiermee richt ik me vooral op bedrijven, personeelsverenigingen binnen bedrijven of overheden, en vriendenclubs. Op mensen die met elkaar foto opdrachten willen uitvoeren en veel van elkaar willen leren. Ik wijs de weg in de techniek, leer het nodige over het componeren van het beeld en laat je nadenken wat je eigenlijk wil vertellen met je foto's. Met welk plan ga je van huis.

Fotograferen is een, maar selecteren is twee. Welke keuzes maak je achteraf, welke komen in het boek, powerpoint of verslag. Hoe houd je de aandacht van de kijkers, dat moet je je altijd afvragen, als professional, maar ook als amateur.

In mijn studio zijn vele mogelijkheden om op maat gesneden workshops te geven. Fotograferen is schrijven met licht. Hoe doe je dat, wat kan je ermee. Waar zijn al die lampen nou voor die je in de fotostudio aantreft, wat is het karakter van het licht. Hoe gebruik je het.

Studio Het Badhuis
Halve of hele dag, met of zonder lunch. Meerdaagse workshops verdeeld over meerdere dagdelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zie: https://www.facebook.com/HermanZonderlandFotografieDelft?ref=hl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten